20 Ocak 2017 Cuma

Revlon Color Silk Saç Boyası

Herkese merhabalar  
Bugün konuğum Revlon ColorSilk saç boyası 
Saçlarımla çok fazla oynayan biriydim uzun canlı saçlarımı diplerine kadar yakana kadar uğraştım ve başardım (:
Yoğun terapiler uyguladım kendine gelmesi için kullandığım complexler sayesinde kısa sürede saçlarımı eski parlaklığına kavuşturdum.Artık eskisi kadar saçlarımı boyamıyorum ve uzun zamandır kısa kullanıyorum.   
Neredeyse bir yılı aşkın bir süredir saçlarımı boyamamıştım. Benim saçlarımın doğal rengi koyu kahverengi hatta siyaha çok yakın.. Ne yazık ki saçlarımla uğraşmayı sürekli değişlik yapmayı çok seviyorum. (hangimiz sevmiyor ki )  
Bende saçlarımdan sıkılmam ve artık malum beyazlarımın göz kırpmasından dolayı saçımın rengini bir iki ton kırmaya karar verdim.  
Revlon boyaları merak ettiğimden üstüne  indirim de olduğunu görünce alıp denemek istedim. 
Vaatleri: Amonyaksız formülü ile saçlarınızda uzun süre kalıcı, belirgin ve canlı renklere kavuşmanızı sağlarken Revlon 3D Color teknolojisi ile de saçlarınızın parlaklığının artmasına yardımcı olur. Revlon® ColorSilk™ Saç Boyaları, UVA/UVB filtresi ile solmalara ve güneşin etkilerine karşı saç renginizi korurken içeriğindeki elma özleri ise saçlarınızın boyama öncesine göre daha ipeksi, yumuşak ve sağlıklı gözükmesini sağlar. %100 beyaz kapama özelliğiyle Revlon® ColorSilk™ Saç Boyaları saçlarınızda altı haftaya kadar kalıcı renklere sahip olmanıza yardımcı olur.  
Kutunun içinde standart boya oksidan ve saç kremi bulunuyor.. 
Yarım saat tutulması gerekiyormuş ben gelende 5 dakika daha fazla tutarım daha iyi rengini almak için. Doğru yanlış olduğuna dair hiç bir fikrim yok ..Saçlarımı boyayıp yıkadıktan sonra tamamen hayal kırıklığına uğradım. Beyazlarımı kapattı evet fakat saçlarımı epey sertleştirdi Rengi de iki haftaya kalmadan akmaya başladı. Zaten kısa ve düz olan saçlarım bu boya sayesinde artık taranmayacak kadar kötü durumda.  
Tekrar yağlarla onarma çalışmalarına başlamış durumdayım. Yani bir daha asla almayacağım bir boya markası oldu kendileri.  
Siz yinede denemek isterseniz Watsons mağazalarından temin edebilirsiniz.. 
Sevgilerimle..

6 yorum:

  1. Revlon saç boyasını hiç kullanmadım ama Loreal Exellance ve Palette'den çok memnunum, hiç sorun yaşamadım, akma yapmıyorlar, sürekli bu iki marka ile boyuyorum saçlarımı :)

    YanıtlaSil
  2. Annem evde boyamak istiyordu saçlarını, boya arayışındaydık; Revlon 'un üstünü çiziyorum o zaman. Geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil