28 Haziran 2015 Pazar

Ciğeristan'da Güzel Bir Gün




Merhabalar

Ramazana girmeden bir kaç gün önce Hüzün Sarısı blog, Nihal Hanım'dan bir davet aldım.  Adını defalarca duyduğum ancak hiç gitmediğim Ciğeristan içindi bu davet. Seve seve kabul ettim. Gidenlerin meşalelerle karşılandığını, alevli fincanlardan kahve içtiklerini duymuştum. Hatta bir kaç arkadaş ramazanda bir gün orada iftar yapmak için gün belirlemeye çalışıyorduk.

Mekana gittiğimizde masamız hazırlanmış, bekleniyorduk yerlerimize oturduk. Daha önce tanıdığım blogger arkadaşlarım ve ilk defa gördüğüm blog yazarları ile muhabbete başladık. Derken mezelerimiz gelmeye başladı. Çalışanlar inanılmaz ilgiliydi. Sadece bizimle değil her masa için aynıydı bu ilgi. Ardından ciğer kebaplarımız. Bu arada mekanda sadece ciğer yok, tüm kebap çeşitlerini bulmak mümkün. 
mezeler


Künefeyi çok seven biri olarak (hatta Hüzün Sarısı ile birlikte künefe krizlerimiz bile olmuştur), masamıza geldiğinde ayrı bir parladı gözlerimiz.Önce fotoğrafladık sonra afiyetle yedik:) Peşine menengiç kahvelerimiz geldi, bahsettikleri gibi alevler içinde:)


Oldukça güzel bir gün geçirdik Ciğeristan'da.. Ramazan bitmeden bir de iftar için gitmek istiyorum, tabi yer ayırtmam lazım sanırım. Çünkü sayfalarından takip ettiğim kadarı ile çat kapı gittiğinizde yer bulma şansınız yok. Ciğeristan Facebook sayfasına tıklayıp siz de ulaşabilirsiniz. Şu an Zeytinburnu ve Fatih şubeleri ile hizmet vermekteler.
Bu arada Hüzün Sarısı ve Ciğeristan'ın bize bir sürprizleri vardı. Her birimize çok cici karton ambalajlarla hazırlanmış, kahve fincan seti hediye ettiler. Çok teşekkür ediyorum.
Yeni gelişmelerle tekrar görüşmek dileğiyle.
Sevgiler




2 yorum:

  1. Merhaba cnm instagramda birbirimizi takip ediyoruz ve blogada tasimak istedim. Takipteyim seni de beklerim http://elissasufi.blogspot.com.tr/?m=1

    YanıtlaSil