5 Temmuz 2015 Pazar

Alix Avien Matt Ruj Deneyimim

Merhabalar
Bugünün konuğu Alix Avien Matt Diamond ruju geçenlerde yapmış olduğum Watsons alışverişinde satış danışmanı bayanın tavsiyesi üzerine almıştım .
Açıkçası alırken tereddüt ettim daha önce hiç kullanmadığım bir marka .Tereddüt ettim alırken şimdi ise iyi ki almışım diyorum ..
Saten ve parlak rujlarla pek aram yoktur hatta hiç kullanmıyorum diyebilirim bu yüzden mat rujlara ilgim çok fazla özellikle nude tonlarından asla vazgeçemiyorum . Gelelim bu ürüne Pigmentasyonları oldukça başarılı kalıcılığı çok çok iyi uzun saatler kullanabiliyorum tek sorun yaşadığım nokta nemlendirici sürmediğim için çizgilere dolması, dudaklarımı kurutması oldu.


Altına nemlendirici mutlaka sürün derim ben . Nude tonlar yani doğallık bu yıl oldukça ön planda .Koyu makyaj yapıldığında tercih edilmesi gereken bir renk fakat ben çok özel bir durum olmadıkça koyu makyajlar tercih etmiyorum. Rimel ve bronz allık sürerek günlük makyajımı yapıyorum ve rujumu sürüyorum (:



Bendeki rengi 2 numaralı olan . Dokusu kalıcılığı ve verdiği renge göre fiyatı oldukça uygun . Watsons mağazasından temin edebilirsiniz diğer kozmetikçilerde olup olmadığından emin değilim .



Fiyatı 18 TL Sevgiler (:

1 yorum:

  1. Oww çok fena kurutmuş benim dudağım daha da kurudur nemlendirdiğim halde :((

    YanıtlaSil