21 Ekim 2015 Çarşamba

Gosh BB Cream

bb-cream


Merhabalar 
Epey ara vermek durumunda kaldım bazı sebeplerden dolayı. Hazır bu kadar ara vermişken bol bol ürün deneme fırsatım oldu yavaş yavaş paylaşayım artık (: 

Bugün Gosh BB Cream'i anlatayım biraz.   Fondöten çok nadir kullanan biriyim bu yüzden BB,CC kremleri daha çok tercih ediyorum .Cildim fazlasıyla yağlı olduğundan kullandıklarımın genelinden memnun kalmadım.Kah parıl parıl parladı kah sürdüğüm ürünü geri kustu.Hep bir arayış hep acaba bu ürünle tanışana tanıştığıma memnun olana kadar (: 

Gosh markasından kullandığım ilk ürün budur tavsiye üstüne aldım bunu da. Gelelim bendeki etkilerine (: 

Cildim fazlasıyla yağlı dediğim gibi ve en rahatsız olduğum şeylerden biri parlama yapması neyse ki bu üründe olmadı.Yağlı ciltlerde çabuk kusma yapıyor sürülen ürünler, fakat bu üründe öyle bir şey olmadı. Çok hafif ince yapıda bir ürün kapatıcılığı bana göre yeterli. Benim cildimde göz altı morluklarım dışında pek sorun yok bu yüzden uygun gördüm kendilerini (: 




Bendeki tonu 03 Warm Beıge olan, Gratis mağazalarından temin edebilirsiniz Fiyatı 35 TL fakat indirime denk geldiğinizde genelde %50 indirimi oluyor . Bittiğinde tekrar alacağım ürünlerden birisi tavsiye ederim.. 

Sevgiler

2 yorum:

  1. Kapatıcılığı ne kadar iyi, bir BB krem için. Gerçi Gosh her üründe çok iyi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tereddüt etmiştim alırken iyi ki almışım (:

      Sil