4 Kasım 2015 Çarşamba

Flormar Double Radiance Primer/Highlighter

Merhabalar
Bugünkü konuğum uzun zamandır kullandığım bir üründen bahsedeyim biraz..
Flormar Double Radiance primer/highlighter -yani aydınlatıcı baz  


İlk kullanmaya başladığım aydınlatıcı bu ürün oldu cildim yağlı olduğundan bu tarz ürünlerden uzak duruyordum zaten yeterince parladığım için .Flormar'a  gittiğimde görevli bayan bu ürünü denememi istedi memnun kalacağımı söyledi ki öylede oldu . Bu yaz sıkça kullandıklarım arasındaydı günlük makyajım da dahi disko topuna dönüşmediğim için tereddüt etmeden kullandım.

 Elimde duruşu bu şekilde sanıyorum ki ışıktan dolayı simli gibi duruyor fakat İçinde simler ışıl ışıl parlamalar kesinlikle yok..
Peki gelelim ben bu ürünü nasıl uyguluyorum ben genelde fondöten kullandığımda ikisini karıştırıp uyguluyorum .siz isterseniz makyajınızı tamamladıktan sonrada kullanabilirsiniz . Ürünün kalıcılığı verdiği doğallık çok başarılı . Verdiği parlaklıkla aslında kuru ciltlerin seveceği bir ürün bu ciltteki nemli görüntüsünden dolayı . Ürün pembe bronz karışımı gibi pompalı ambalajı olduğu için kullanımı çok kolay istenildiği kadar alabiliyoruz ben hep beceriksiz olmuşumdur bu konuda çok ziyanım vardır (:
Ürün 30 ml uzun zaman gidecek türden bir damla almanız bile yeterli oluyor . Ben fırça yerine elimle sürmeyi tercih ediyorum .Bu arada ürün her cilt tipine uygunmuş ki öylede ben bu yağlı cildimle çekinmeden kullanıyorsam size de Şiddetle tavsiye ederim ..
Flormar kendini çok geliştirdi bu arada
Fiyatı 30 TL dilersiniburadan temin edebilirsiniz
Sevgiler (:

4 yorum:

  1. Ben de denedim bu ürünü. Evet simli ışıltı yok içinde bu güzel:)

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim birsey var. Bu ürün fondoten le karıştırıldığında fondotenin rengini koyulaştırıyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kullandığım fondötenler koyu fakat artık koyulaşma olmuyor 😇

      Sil