25 Nisan 2016 Pazartesi

Isana Asetonsuz Oje Çıkarıcı


rossman
Merhabalar
Bugün konuğum Isana Asetonsuz Oje Çıkarıcı 
Asetonsuz oje çıkarıcıların iyi olmadığını düşünürdüm.Fakat bu ürünün koyu renk ojelerde bile performansının gayet başarılı olduğunu gördüm.Asıl mesele simli ojeleri çıkarmak aslında normal asetonların bile zorlukla çıkardığı simli ojeleri bu ürünle rahatlıkla çıkardım.Asetonsuz oje çıkarıcılardaki en büyük sorun tırnakları deforme yapması ve kurutması. Bu markada tırnaklarımda deforme sorunu yaşamadım fakat kuruluk yaptı. Yoğun bir kokusu var fakat rahatsız edecek derecede değil yani beni rahatsız etmedi kokuya hassas biri olarak..
rossman
Ürün pompalı bir şişede pompalı olması benim için büyük avantaj ürünü ihtiyacım olduğu kadar alabiliyorum.İçinde biyotin ve kayısı çekirdeği yağından oluşan bileşimler bulunuyormuş.Bu sayede tırnakların bakımını sağlıyor. Rossmann mağazalarında satılan Isana markasına ait asetonsuz oje çıkarıcı 9.TL kadar fiyatı. 
Tekrar alır mıyım evet alırım (: 
Sevgiyle kalın..

7 yorum:

  1. Çok iyimis ben Yves Rocher'den aldım fiyatı buna göre bir tık daha pahalı ve kokusundan dolayı çok rahatsız oluyorum bunu alıyım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokudan dolayı kullanamadığım çok ürünüm var benimde (:

      Sil
  2. Simli ojeleri cikarmakta basarili ise kesinlikle denemem lazim, tesekkürler yaziniz icin :)

    YanıtlaSil
  3. Simli ojelerde de başarılıysa denemek lazım, ilk defa gördüm ✌️

    YanıtlaSil
  4. Rossmann'da satılan başka bir markanın oje temizleyicisini denemiş ancak keskin kokusundan dolayı tekrar almamıştım.Bu onun kadar keskin değilse şans verebilirim :)

    YanıtlaSil