28 Mayıs 2016 Cumartesi

Portakalrengi.com'da Hamilton Kampanyası


Merhaba

Yaz mevsimini karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde cildimiz için hangi önlemleri alıyoruz? Neler yapıyoruz? Mesela güneş koruyucu kullanmaya başladık mı? Cildimizin en büyük düşmanlarından biri olan güneşe karşı aslına bakarsanız birçok insan gerekeni yapmıyor.Bu durum ya güneşin zararlarının farkında olunmaması veya "bana birşey olmaz" vurdumduymazlığı.
Güneş koruyucu kullanmamanın kırışıklıklara yol açtığını bilmeyen yok sanırım. Bunun sebebi ise elastinin, yani cildin esnekliğini saplayan liflerin güneş ışığından zarar görmesidir. Yine cilt kızarıklıkları, cilt lekelerinin sebebi de büyük oranda zararlı güneş ışığıdır.
Tüm bunlar için de güneş koruyucu ürünler kullanmak yukarıda bahsettiğim riskleri aza indirecektir belki tamamen engelleyecektir. Tabi kullandığımız ürünlerdeki SPF oranının önemi de çok fazla. Ona da dikkat etmemiz, alacağımız önlemleri sağlamlaştıracaktır.
Portakalrengi.com sitesinin bir kampanyası var ve bu anlamdaki ihtiyaçları karşılayacak özellikte.

portakalrengi-com

Hamilton markasını yüksek ihtimalle duymuşsunuzdur. Hamilton'un Portakalrengi.com'daki kampanyası şöyle. Herhangi bir Hamilton ürünü alana Hamilton Everday Face SPF 50+ Mat Yüz Kremi (75 gr) bedava, üstelik ücretsiz kargo imkanı ile.

Ben bu yaz için gerek günlük kullanım için, gerekse tatilde kullanacağım ürünler için alışverişimi yapmaya başladım. Çünkü güneşin zararlarını öğrenip bilinçlendikçe, zaman içerisinde cildimin bazı noktalarında oluşan çillerin de güneş ışınları sayesinde olduğuna vakıf oldum. Dolayısı ile bu konu hakkında bilgim arttıkça önlemlerim de bununla doğru orantılı hale geldi.

Sizler bu anlamda hazırlıklarınızı yaptınız mı? Fikirleriniz, önlemleriniz neler?
İçinizde benim gibi yeterli güneş koruyucu kullanmadığı için sorun yaşayan var mı?.
Sevgiler

2 yorum:

  1. Günes koruyucunun önemini bende yeni anlayanlardanım. Leke problemim yok ancak ilerde olmayacağı anlamına da gelmez. Artık çok daha bilincliyim bu konuda :)

    YanıtlaSil
  2. http://www.portakalrengi.com/hamilton-optimal-losyon-spf-50-250-ml ben bu ürünü kullanıyorum.Cildim çok hassas gerekten.Ben daha önce belirttiğiniz siteden aldım yine indirimdeydi.Fakat kampanya hakkında bilgi vermeniz çok güzel oldu.Ürünüm henüz bitmedi ama kampanyadayken almak lazım.Ben çok memnun kaldım çünkü.

    YanıtlaSil