27 Eylül 2016 Salı

Pastel Mini Jet Set


Herkese Merhaba 
Bugün konuğum Pastel Mini Jet Set. Çok methini duyup bir türlü bulup alamadığım bu seti Rossmann da buldum her zamanki gibi. Sınırlı sayıda üretilmiş 4 farklı tonda olan setlerden ne yazık ki mavi far seçeneği olan 4 numaralı olan Tropikal Touch denk geldi. 
Esasında sırf şirin görüntüsünden ve seyahat boyu olmasından dolayı aldım. Çantaya at çık oldukça kullanışlı bir ürün. Dört kapaklı her kapağın altından farklı ürünler çıkıyor. İki renk far iki renk ruj bir allık ve bir aydınlatıcı bulunuyor.Hadi hep beraber Jetset paleti inceleyelim.. 
Farların rengi mavi ve bronz olarak birbirinden oldukça alakasız olsa da bronz olanı severek kullanacağımı düşünüyorum. Mavi far sevmediğimden ve kendime yakıştırmadığımdan kullanacağımı pek düşünmüyorum. İçinde hafif ışıltılar var mat far seven biri olarak beni rahatsız etmedi içindeki küçük ışıltılar.Pigmentleri oldukça iyi kalıcılığı fena sayılmaz.Aydınlatıcı olarak bile kullanılabilir bronz olan far.Denedim ve oldukça doğal duruyor (:
Rujların renkleri şeftali ve fuşya olarak çok tatlılar bence.Kendi minik fırçasıyla oldukça kolay sürülüyor tek katta görünen renge ulaşmak mümkün fakat kalıcılık yönünden pek başarılı bulduğumu söyleyemem. Kesinlikle rahatsızlık vermiyor rujlar tıpkı renkli balm gibi.Yapış yapış değiller her yere bulaşan cinsten hiç değiller (: Rujları oldukça severek kullanacağımı düşünüyorum. 
  
 Diğer kapağı açtığınızda şeker pembesi allık bize eşlik ediyor.Bununda içinde hafif ışıltılar var.Bu renk allıkları oldukça seviyorum fakat benim tenimde bu renkler kesinlikle belli olmuyor.Ne yazık ki allığı kullanamıyorum.Pigmenti pek başarılı sayılmaz.. 
 Diğer kapağı açtığımızda neredeyse hepimizin bayılarak kullandığı aydınlatıcı bulunuyor. Jetset palette en çok beğendiğim bu kapak oldu.Pigmenti oldukça başarılı çok doğal bir görünüm veriyor.Kalıcılığı oldukça uzun sürüyor. 

Çok gerekli bir ürün mü derseniz bence değil.Ama sizde benim gibi alayım aklımda kalacağına yanımda dursun diyenlerdenseniz indirime denk getirip 17 TL kadar uygun bir fiyata bu seti alabilirsiniz. 
 Sevgilerimle..

13 yorum:

  1. bence tam çantaya atmalık bir ürün ben renklere bayıldım ;)

    YanıtlaSil
  2. Bu tarz ürünler seyahatlerde kurtarıcı oluyor. Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Seyahatler için birebir bir ürün :) Kendi sayfama da beklerim. Takip ederseniz sevinirim :)

    http://sinemrelrekid.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Fiyatına göre cok güzel bir palet ihtiyacım olsa alırdım :)) Teşekkürler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik almaktan ihtiyaçlarımı almayı unutan bir insanım ):

      Sil
  5. Güle güle kullan kutusu da çok sirinmis 😊

    YanıtlaSil
  6. Faydalı ve Akıcı yazınız için teşekkür ederim, blogumu takip ederseniz sevinirim https://hastaliktakip.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. En çok allık kısmını sevdim ben.Güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
  8. Ben maviyi çok severim. Hani alayımda aklımda kalacağına ,çantamda kalsın :)

    YanıtlaSil