25 Şubat 2015 Çarşamba

LadyBella Vücut Nemlendiricisi Deneyimi

Merhabalar                                     
LadyBella Hydra Body Lotion
Şeftali özlü vücut nemlendiricisinden bahsedeyim biraz

 Bu ürünü bir kaç ay evvel almıştım vücut nemlendiricisi sürekli kullandığım için sürekli farklı markaları deniyorum buda içime sinenlerden birisi .Günde bir iki defa mutlaka kullanıyorum.
Şeftali kokusunu ve kendisini çok sevdiğimden bunu tercih ettim .ürün cildiniz tarafından emildikten sonra kokusu oldukça kalıcı oluyor ve yumuşacık yapıyor vücudunuzu. Özellikle dirsek sertleşmelerine çok iyi geliyor. Nemlendirici özelliğini oldukça başarılı buldum .Benim cildim  çok yağlı olduğundan genelde kullandığım bu tarz ürünler yapış yapış oluyor ve cildim çok parlıyor. Fakat bu üründe buna benzer şeylere rastlamadım akışkanlığı ne çok yoğun ve çok cıvık; ürünün artıları oldukça iyi hızla emilmesi nemlendirici özelliğinin olması ve yağlı bir his bırakmaması .Bittiğinde yenisini mutlaka alacağım  Ürünü buradan bulabilirsiniz 
Sevgiler (: 

2 yorum:

  1. Merhaba;
    Benim cildim çok kuru sürekli nemlendiriciler kullanıyorum.Deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Bu nemlendiriciyi deneyeceğim.Bu arada sizi takibe aldım.Banada beklerim.
    http://elmasekerimm13.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil