23 Nisan 2015 Perşembe

Rimmel London Match Perfection Kapatıcı ve Aydınlatıcı Deneyimim

Merhabalar  
 Bugün sizlere Rimmel London Match Perfection Kapatıcı ve Aydınlatıcıdan bahsedeceğim .. 


Şimdiye kadar kullandığım Rimmel ürünlerinden memnun kalmadığım bir ürünü olmadı henüz .Göz altlarım  mor olduğundan kullandığım ürünlerde işte bu dediğim olmamıştı hiç. Bende kapatıcı arayışı içindeydim bir süre önce Watsons'a gittiğimde tüm markaları tek tek gezerken oradaki reyondaki bayan bana bu ürünü önerdi . Hepimizin genelde yaşadığı büyük sorun  bir süre sonra kullandığımız ürünlerde göz altında çizgiler oluşması ve bunu belirttim kesinlikle öyle bir durum olmayacağını söylediği için aldım ..
Ürünün yapısı hafif ve çizgilenme kesinlikle olmuyor ne kadar uzun süre kalırsa kalsın .İnternet'ten ürünle alakalı yazılar okuduğumda göz altı morlukların da çok başarılı olmadığını belirtmişler fakat benim göz altlarımın mor olmasına rağmen ve tenimden bir ton açık almama rağmen pudra dahi kullansam kapatıcı lığını  beğendim ve aydınlatma özelliğine bayıldım .  Çok temiz ve doğal duruyor en korktuğum ve sevmediğim şeydir göz altlarına sürülen aydınlatıcılar da bembeyaz parlıyor olması neyse ki bu üründe o sorunu yaşamadım.  


 Fondöten yada pudrayla sabitlediğimde bu görüntüde olmuyor ..

Uygun fiyatına rağmen çok başarılı ve bittiğinde mutlaka tekrardan alacağım bir ürün kendileri (:  
Concealer'ın 030 Classic Beige rengini aldım  göz altlarımdaki morlukları daha iyi kapatabilmesi için turuncu tonlara ihtiyaç oluyormuş .. 

Tüp şeklinde ve sıktığımda biraz fazla kaçıyor bol bol sürüyorum ayarlamasını yapamadığımda (: 
Watsons mağazalarından temin edebilirsiniz 16-17 TL civarı fiyatı  
Sevgiler (:

8 yorum:

  1. merhaba canım alışveriş listeme eklediğim bir ürün yazını okumam çok iyi oldu inan bende deneyeceğim umarım beğenirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım. Umarım beğenirsin ben yenisini aldım bile ❤️

      Sil
  2. O halde ne yapıyoruz? Alıyoruz biz de deniyoruz:)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir ürün bende araara kullanıyorum ve çok memnunum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ((: benim sürekli alacağım ürünler arasında

      Sil
  4. şimdilik ihtiyacım yok ama ilerde alabilirim belki :) bu arada bloğunuzu yeni keşfettim bende bloğuma izleyicim olarak gelmenizi rica ederim :) http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil