27 Mayıs 2015 Çarşamba

Fikri Mühim Gliss Million Şampuan Deneyimim

Merhabalar  
Bugün size bahsetmek istediğim ürün bir süre önce Fikri Mühimden bizlere denememiz için gönderdiği Gliss Million Şampuan olacak .6 lı set halinde gönderildi ve içinde indirim çekleri vardı . Bende çevremdeki arkadaşlarıma denemeleri için verdim .Ambalaja görür görmez hayran kaldım gerek rengi gerek içindeki ışıltıları . 


Gelelim özelliklerine ve vaat ettiklerine . 
  Yenilikçi Parlaklık-Laminasyon-Teknolojisi ve Konsantre Parlaklık İksiri içeren eşsiz onarıcı formülü ile mat saçlara 10 güne* kadar parlaklık sağlar. MILLION GLOSS eşsiz onarıcı formülü, saç yüzeyini yeniden yapılandırır ve her bir saç telini ışıltılı bir tabaka ile örter. Bu eşsiz teknoloji parlaklığını yitirmiş mat saçlara 10 GÜNE* KADAR IŞILDAYAN PARLAKLIK ve milyonlarca yansıma sağlar.  
Peki ben yararını görebildim mi . 
Çok sık şampuan değiştiren biriyim bu yüzden kepeklenme sorunu yaşıyorum sürekli. Memnun kaldığım dönüp dolaşıp ona geri döndüğüm yine Glissin siyah ambalajlı serisi oluyor. Bu ürünü çok merak ediyordum tereddüt ediyordum alıp almama konusunda . Fikri Mühim sayesinde denemeye karar verdim.. Saç tipim çok yağlı olmasına rağmen ekstra yağlanma yapmadı ve olduğundan dahada ağırlaştırmadı. Saçlarıma çok haince davrandığım için yıpranması uzun sürmedi neyse ki böyle ürünler varda toparlamamıza yardımcı oluyor. 


Yoğunluğu beni biraz korkutmuştu aslında saçımda yapışıp kalacak diye düşünürken düşündüğüm gibi olmadığını gördüm. Ufak bir miktar yeterli oluyor köpürmesi için sadece kokusu biraz erkek parfümüne benziyor . Ekstra saç kremi kullanmaya gerek duymadım ben yumuşatıp kolay taranmasını cabası. 
Peki devam eder miyim bu ürüne düşünmem gerekiyor sanırım (:  
Teşekkürler Fikri Mühim teşekkürler Schwarzkopf  
Sevgiler..

5 yorum:

  1. Saçlarıba ne kadar hain davrandığını sonunda kabul etmişsin:))
    Bu ürün görüntü olarak gerçekten çok cazip:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ((: yaş geçiyor kabullenmişlik sendromuna giriyorum

      Sil
  2. bende uzun süre beklettim yeni kullanmaya başladım beni ilk etkileyen kokusu oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canım blogunu yeni gördüm ve takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil