3 Ocak 2016 Pazar

Elite Kaş Farı

Merhabalar  
Kaşlarımın dökülmesinden dolayı yıllardır sıkıntı yaşıyorum. Benim ki artık boşlukları doldurmayı geçti seyrek çok az kaldılar.  
Sadece bir defa kaş serumu kullanıp memnun kalmamıştım sonrasında hiç yeltenmedim o tarz ürünlere.  
İlk zamanlar hatta uzun bir süre kaşlarımı kalemle boyamaya başladım. Kaş kalemlerinin daha çok döktüğünü duyduktan sonra dikkat ettim de gerçekten daha çok döktüğünü fark ettim. Bu yüzden kalem kullanmayı bırakıp kaş farlarına yöneldim. 
Bununla ilgili aldığım ilk ürün Elite Kaş Farı oldu Hüzün Sarısında görmüştüm ve çok memnun kaldığını almamı önerdi. 

Kalemler daha çok kolayıma geldiğinden biraz zorlandım kullanırken.İki renkli oluyorlar genelde dört renk seçeneği var. Ben gri ve siyah olanından aldım. Kaşlarım kendiliğinden siyah olduğundan siyah olanını kullanıyorum genelde bazende ikisini karıştırıp kullanıyorum.  
Kendi fırçası hiç kullanışlı gelmedi bana o yüzden onu kullanmıyorum.Tozutma bulaşma, dağılma vs kesinlikle yapmıyor gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Ben çıkarmak istemediğim sürece çıkmıyor. Her gün mutlaka kullanıyorum yoksa kendimi iyi hissetmiyorum.Kaş konusunda çok takıntılıyımdır..  

 
Yakından attığımda fotoğraf kötü durduğundan tümden kendimi göstermek istedim ((:
Süvari Kozmetikten almıştım bir süre önce 18 TL fiyatı.. Bu başarılı ürünün ambalajını değiştirsinler bence çok kalitesiz duruyor.  

Sevgilerimle (:

5 yorum:

  1. Kaslarinizda hic sorun varmis gibi durmuyor aslinda. Badem yagi kaş cikarmada beslemede fena sayilmaz deneyebilirsiniz belki. Bende rimmelin kas maskarasini kullanıyorum yazisini yazmistim memnunum oldukça. Blogunuzu yeni kesfettim takibe aliyorum. Bende bloguma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaş maskarası düşünebilirim aslında (: takipteyim sevgiler

      Sil
    2. Bende oncesinde far kullaniyodum sonradan maskarayi kesfedince pabuclari dama atildi farlarin:)

      Sil
  2. Kaslar resimde çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil