12 Ocak 2016 Salı

Maybelline Affinimat Fondöten

Merhabalar 
Bir süre önce Gratis indiriminden övgüyle bahsettikleri için merak ettiğim bir üründen bahsedeceğim..  
Maybelline Affinimat  Fondöten    

Cildim yağlı olduğundan fondötenlerle aram pek yoktur aslında mecbur kalmadığım sürece kullanmıyorum cildimde gizlenmesi gereken çok kusurlar yok çillerim ve göz altı morluklarım dışında ((: (daha ne olsun) ilk tercihim genelde pudra oluyor.  
Malzemelerimi düzenlemeye karar verdiğimde gördüm ki alıp hiç kullanmadığım koruma bantlarının bile üstlerinden çıkarmadığım 4 adet fondötenim bulunmaktaymış ): ilk olarak Maybelline'nin Affinimat fondötenini denemek istedim. Affinitone diğer serilerini kullanmadığım için onlarla kıyaslama yapmadan beğendiğim beğenmediğim özelliklerini belirteyim. 
Koruma folyosu olması beni ayrı mutlu etti. Hijyene aşırı önem veriyorum buda içimi rahatlattı. Su gibi ince yapılı oldukça hafif ve ağır kokusu yok. Fondöten kullandığımda en korktuğum suratımda kalın bir tabaka gibi maske gibi his bırakması. Affinimatta öyle bir şey kesinlikle yok pamuk gibi yumuşacık oluyor sürdüğümde yüzüm hafifte olsa nemlendirme özelliğine sahip.  
Kapatıcılığı bana başarılı geldi.  

       Bileğimde deneyip göstermek istedim mor yeşil damarlarımı bence yeterince kapatmış (: 


      Sadece T bölgemde saatler geçtikten sonra hafif bir parlama yaptı onun dışında pudra ile sabitlemeye gerek duymadım.En en nefret ettiğimde fondöten kapatıcı vs kullandığımda çizgilere dolması ürünün bunda kesinlikle öyle bir durumla karşılaşmadım. Ben genelde elimle uyguluyorum fırça ile uygulamak ustalık istiyor bence su bazlı akışkan bir ürün olduğundan eşit uygulamak zor oluyor bana göre. Üründe beğenmediğim tek şey ambalajı ve geniş ağzı oldu ürünü alırken dikkat etmek gerekiyor çok fazla gelebiliyor. 

Bendeki tonu 42 Dark Beige Gratis indiriminden 13 TL gibi bir rakama almıştım. Denk gelirseniz tavsiye ederim mutlaka.Yağlı cildim sonunda aradığını buldu sanırım (:  
                                          Sevgilerimle..

15 yorum:

  1. Bu fondöteni ben de denemek istiyorum ama ilk sıraya lumi magic'i koymuştum :)

    YanıtlaSil
  2. Nemlendirme özelliği de çok iyi..

    YanıtlaSil
  3. fiyatı da oldukça uygunmuş. Fakat ben cc bb krem kullanıyorum fondöten en pahalısı da olsa bende akne yapıyor nedendir bilmiyorum :(

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler bilgilendirme için, güle güle kullanın.

    sevgiler

    tolunay

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir fondötene benziyor canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Zaten kuru cildime bu kadar matlık uymaz sanırım.

    YanıtlaSil