18 Ocak 2016 Pazartesi

Vissmate Çamaşır Suyu Deneyimi

temizlik-urunleri


Merhaba

Vissmate Çamaşır Suyu bugün blogumun konusu ve konuğu.
Evimizde bir süredir deneyimlediğimiz bir ürün. Hem annem hem ben hem de kız kardeşim ayrı ayrı deneme fırsatı bulduk.

Vissmate %100 hijyen vaadi ile karşımıza çıkıyor. Bu sebeple biz en çok bu özelliğine dikkat ederek kullandık. Evet, temizlemesi beyaz çamaşırlardaki performansı güzel ama hijyeni nasıl anlayacaktık?

Bununla ilgili önce koyu kıvamı dikkatimizi çekti. Su ile birleştiğinde karışmıyordu. Tek başına kullanmak daha verimli olacaktı. Klozet kenarlarına döktük dikkatlice ve yarım saat sonra gelip tekrar baktık akıp gitmemişti. Annemin içine çok sindi bu şekilde olması, tam temizlik ve hijyen sağlaması konusunda. O sırada Hüzün Sarısı blogda bir video izledik sanırım o video aslında tam istediğimizi anlatıyordu. Kendisinin de izni ile durumu anlatan o videoyu yazının sonunda paylaşacağım.

Vissmate 4 çeşitte oluşuyor. Çam Ormanları, Limon Gücü Deniz Ferahlığı ve Çiçek Bahçesi. Limon Gücü benim favorim olurken, annem Çiçek Bahçesi'ni tercih etti. 

Ürünü bazı online alışveriş sitelerinde gördüm ama henüz parekende satış yapan yerlerde rastlamadım. Kolay ulaşılması adına umarım yakın marketlere dağıtım olur. 

Fiyat-performans olarak oldukça başarılı buldum.
İşte bahsettiğim video
Sevgiler


1 yorum:

  1. Can you explain to your friends. How to register their blogs in the "directory blogspot". it is very difficult for me to explain in Turkish language. Thank you

    YanıtlaSil