22 Nisan 2016 Cuma

Comfy Stool ile Tanıştım!




Merhabalar,
Bugün özel ve sağlığımız için faydası olacak bir üründen bahsetmek istiyorum.COMFY STOOL. Nedir bu derseniz? Klozetler de doğru oturmamızı sağlayan bir aparat.
Çoğumuzun evin de yeni modern tuvaletler bulunduğundan,oturuşumuzun bağırsak sistemimiz için yanlış olduğunun farkın da değiliz.Bir insan için en önemli şeylerden birisi yediği yemekleri sindirmek ve doğru şekil de boşaltım sağlamaktır.Bizler de doğru ve sağlıklı bir boşaltım yaşayabilmek için 35 derecelik bir açıda bunu gerçekleştirmeliyiz.İnsanlar yaratılışları itibariyle 35 derecelik açıyı yakaladıkları zaman bağırsak sistemleri doğru çalışmaktadır.Fakat evin de klozeti olan bireyler genel de bağırsak sorunu yaşarlar.Bağırsakları düzensiz ve yanlış çalışır,çünkü bir insan'ın klozetteki oturma şekli 90 derecelik bir açıya sahiptir.Göründüğü gibi 35 derece ve 90 derece arasın da büyük bir fark vardır.

Çoğu kişi kabızlık sorunu yaşarken çoğu kişi de belli ağrılar ve hastalıklar meydana gelmektedir.Comfy Stool klozet aparatını ayağınızın altına koymanız,35 derecelik açıyı yakalamanızı sağlayacaktır.Bu sayede bağırsak sisteminiz doğru çalışmış olacak ve yaşadığınız sorunlar ortadan kalkacaktır.
Hatırlatmam gerekirse kabızlık sorunu yaşamamak demek sağlıklı bir boşaltım gerçekleştirdiğiniz anlamına gelmez.Ergonomik yapısı ile banyonuz da yer kaplamaz,klozet'in alt kısmın da saklanabilir.
Kaymaz tabana sahip ve ıslansa dahi boyası akmayan bir ürün. ürünü kendi resmi sitesinden yani tam buradan sipariş verebilirsiniz.
129 TL gibi bir fiyata sahip,fakat toplu alımlarda indirim mevcut.Umarım sizler de memnun kalırsınız.Sağlıklı günler dilerim.
Görüşmek üzere:) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder