4 Mayıs 2016 Çarşamba

Bursa Blogger Şenliği

Merhabalar.  
Geçtiğimiz haftalarda 17 nisan Pazar günü onyuzmilyonoje sevgili Gülşah'ın Bursa Blogger Şenligi etkinliğine davetliydim.Gülümseyüzüme blog ile yola çıktık..
Erkenden gittiğimiz için orada oturup beklerken Benimelim ve Ojelerfora bize katıldı.İkisi ile ilk defa o gün tanıştım ve tanıştığıma çok memnun oldum.Daha sonra Deniz Otobüsüne bindiğimizde 9 blogger arkadaşımız daha oradaydı.Oldukça güzel geçen yolculuk sonrası Crown Plasa Otel'e vardık.Otel görevlileri tarafından oldukça sıcak karşılandık. 
Salona girdiğimizde bu güzel masa ile karşılaştık Kraliçe Organisazyon'un elinden çıkmış oldukça renkli ve çok güzeldi.  

Herkesin gelmesiyle firma sunumları başladı. 
İlk olarak  
Thalia Natural Kozmetik

Skinkode  

ve Farmasi 

  detaylı bir şekilde sunumlarını yaptılar.. Çok faydalı bilgiler edindik..   

Ardından pastamız kesildi bu güzel pasta Evde Kurabiye Bursa'nın maharetli ellerinden çıkmış.Görüntüsü kadar lezzetide oldukça güzeldi.   
Ayrıca otelin yapmış olduğu ikramlarda oldukça lezzetliydi.  
33 blogger arkadaşımızla çok güzel bir gün geçirdik.Tanışmak istediğim bir çok insan oradaydı hepsiyle tanışma fırsatım oldu bu sayede. 
Sevgili onyuzmilyonoje  Gülşah kalabalık olmamıza rağmen her birimizle ayrı ayrı ilgilendi.Güleryüzü ve harika ev sahipliği için teşekkür ediyorum.  
Sponsor yazısında görüşmek üzere..
Sevgilerimle (:

2 yorum:

  1. Çok keyifli ve enerji dolu geçen bir etkinlik olduğunu paylaşımlarda izledik. Bir çok blog yazarını bir araya toplamış olması özel bir durumdu çok başarılıydı.
    Senin de kalemine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir etkinlik olmuş paylaşımlarda zevkle izledim bende :)

    YanıtlaSil