26 Ocak 2017 Perşembe

Sleek Face From Contouring Blush Palette

Herkese merhabalar  
Bugün konuğum Sleek Face From Contouring Blush Palette   

Ben böyle tek parça çok ürün olan setleri seviyorum.Hem taşıma kolaylığı hem yerden kısma kolaylığı sağlıyor..Ben de indirim de  merak ettiğim bu ürünü alıp denemek istedim.İndirimli olunca fiyatları oldukça uyguna geldi. Zaten indirimsiz hali bile oldukça uygun bence.  
Gelelim paletin incelemesine.Şimdiye kadar en çok beğendiğim ürünü bu palet oldu diyebilirim.. 
Fair,Light,Medium ve Dark olarak 4 palet bulunuyor.Benim almış olduğum palet medium.. Palette bronzer highlighter ve blush bulunuyor..


Kontür uygulaması için bronzer orta koyulukta oldukça pigmentasyonu yüksek bir bronzer.Toz olduğundan fırça yardımıyla uylamak daha uygun olacaktır. Oldukça dikkatli almak gerekiyor fırçanıza dediğim gibi pigmentasyonu oldukça yüksek olduğu için fırçayı sadece değdirmeniz bile yeterli olacaktır. Oldukça doğal duruyor ve kalıcılığıda epey başarılı diyebilirim..  
Pek fazla bronzer kullanan biri olmamama rağmen Sleek'in bu ürünü sayesinde neredeyse her makyajım da kullanmaya başladım..  
Gelelim aydnlatıcı kısmına,bir çok markanın ürününü denedim ne yaptıysam bende olmuyor kullanmadan önce altına yağlar bile kullanıyorum.Ama hiç bir zaman istediğim gibi aydınlanamıyorum )): koyu renk fondöten kullanmamdan dolayı diye düşünüp tenimden bir ton açık ürünler kullanmaya başladım artık.Sadece açık renkli fondötenler kullandığım zaman istediğim sonucu alabiliyorum.Belki de doğru ürünleri kullanmıyorumdur.. 
Bu paletteki aydınlatıcı orta seviyede bir kaç defa fırçayı batırmak gerekiyor istediğimiz kadar ürün alabilmek için.Kalıcılığı fena sayılmaz içinde hafif ışıltı var fakat sürüldüğünde abartılı değil aksine doğal duruyor.. 

Son olarak makyaj malzemelerinde en sevdiğim şey olan allık  
Bu palette gördüğünüz gibi herşey oldukça bronz ve koyu.Allık'da tıpkı bronzer gibi oldukça pigmentli fırçayı değdirmek yeterli oluyor. Bu arada far olarakta kullandığım bir palet kendileri (:
İndirim zamanlarında şans verilecek bir ürün.. 
Sleek ürünlerini Gratis mağazalarından temin edebilirsiniz. 
Paletin fiyatı 50 TL indirime denk gelirse tadından yenmez (:   
Sevgilerimle..

14 yorum:

  1. Allık rengini kontur, Far ve kaş doldurma gibi birden fazla amaçla kullanılabilir renkmiş benim için. Güle güle kullan 👍🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet renkler joker zaaten (: Teşekkür ederim (:

      Sil
  2. güle güle kullan canım güzel bir paletmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.
      Evet çok memnunum (:

      Sil
  3. Dediğin gibi far olarak da kullanılabilir cok beğendim <3

    YanıtlaSil
  4. güzel paletmiş güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  5. Bronzer kısmına bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. İndirimde bakmam gereken Sleek ürünü sanırım (:

    YanıtlaSil
  7. renkleri harikaymış güle güle kullan sleek ürünlerine bayılıyorum zaten..

    YanıtlaSil