29 Mart 2016 Salı

En Güzel Hediye Seçenekleri (hediyerengi.com)

hediye rengi blog
Herkese merhabalar  
Bugün bahsetmek isteğim hüzünsarisi2yaşında etkinliğinde bizlere hediyerengi tarafından çok güzel şirin bir hediye gönderildi. Nostaljik ürünler sevmeyen insan yoktur sanırım hele birde üstüne pembe olursa tadından yenmez.Müzik aşığı olarak ben bu ürüne bayıldım baş ucumdan ayırmıyorum. 
Özellikle yatarken müzik dinlemek en sevdiğim şeydir radyonun birçok özelliği bulunmakta. İster radyo olarak ister mp3 çalıştırma özelliğine sahip.Usb ve sd kart uyumu bulunmakta.4 adet pille yada 6 wolt adaptör ile çalıştırılıyor.  
nostaljik hediye rengi blog
Manuel ve uzaktan kumanda ile çalıştırılma özelliği var kumandalı olması benim gibi yatarken müzik dinlemeyi sevenler için ayrı rahatlık. 
Ürünün satış fiyatı 87TL 
Sizler için birkaç seçenek göstermek istiyorum. 
Mesela benim en çok beğendiklerim arasında müzik kutuları bulunmakta ne kadar güzeller öyle değil mi ? Üstelik fiyatı 24.70
müzik kutusu
Bu telefon klubesi şeklindeki gece lambası bu aralar çok rağbet görüyor. Gerçekten çok güzel. Üstelik bunun fiyatı da 46.70 
gece lambası

Sitede  birçok seçenek bulunmakta yok yok neredeyse.Her türlü hediyelik ürün Kişiye özel sevgiliye özel tasarımlar yapılmakta. 
100 TL üstü ücretsiz kargo ve kapıda nakit veya kredi kartı  ödeme imkanı ile kolayca alışveriş yapabileceğimiz hediyerengine Buradan Ulaşabilirsiniz   Sizde benim gibi hediye seçmekte zorlanıyorsanız bakmanızı tavsiye ederim (:
Sevgileriml

7 yorum: